Slovenija > Črna kronika
20302 ogledov

Nasilna smrt: Znanega novinarja poskušali oživljati, a neuspešno

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
Policisti PP Rače so v zasebnem prostoru na območju njihove policijske postaje našli moškega, ki ni kazal znakov življenja.

Policisti so ob prihodu na kraj našli moškega, ki ni kazal znakov življenja in takoj pričeli z oživljanjem. Po prihodu so z oživljanjem nadaljevali še reševalci, vendar moškemu niso mogli več pomagati. Moški je podlegel poškodbam. 

"Prve okoliščine kažejo na nasilno smrt," so sporočili s PU Maribor. Policisti so v povezavi z dejanjem prijeli eno osumljenko in jo pridržali. 

Mariborski kriminalisti opravljajo ogled kraja dejanja, ki ga v navzočnosti dežurne državne tožilke iz ODT v Mariboru, vodi dežurni preiskovalni sodnik iz Okrožnega sodišča v Mariboru. Več informacij bodo s PU Maribor posredovali v prihodnjih dneh, so še sporočili. 

Po neuradnih podatkih je umrl športni novinar Aleš Tihec. Do tragičnega dogodka je prišlo v Brunšviku v občini Starše. Med prepirom naj bi žena večkrat zabodla moža. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 3
  • kapibara1 15:52 16.april 2022.

    Politična rit, pa ga je mela še žena dovolj

  • Avatar pantani
    pantani 10:45 16.april 2022.

    A sedaj se že sami sebe kitite z "Znan" novinar?!!!

  • Maria_Jensen 09:56 16.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎