Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Našli štiri trupla

Žurnal24 main
V vasi Kuzmin pri Sremski Mitrovici je policija našla dva zabodena moška in eno žensko, domnevni storilec pa si je sodil sam.

Srbsko javnost je pretresla vest iz vasi Kuzmin pri Sremski Mitrovici, kjer je policija našla trupla 54-letne A. Š., 62-letnega D. R. J., 74-letnega R. R. in 39-letnega L. A. Po neuradnih podatkih so po pisanju srbskega časnika Blitz na truplih A. Š., R. J. in R. R. našli več vbodnih ran, medtem ko so zadnjega, 39-letnega L. A., odkrili obešenega v zapuščeni baraki v bližini stare železniške postaje, kjer je živel. Domnevajo, da je L. A. do smrti zabodel dva moška in žensko, nato pa si je sodil še sam.

Motiv zločina še ni znan, so se pa v vasi pojavile govorice o morebitnih motivih za smrt treh ljudi. Po pisanju Blitza so najglasnejše govorice o zločinu iz ljubosumja, saj naj bi bil L. A., ki so ga našli obešenega, pred časom v ljubezenski zvezi z A. Š., zaradi česar sta se D. R. J. in L. A. večkrat prepirala. A. Š. in D. R. J. naj bi zdaj živela v izvenzakonski skupnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.