Slovenija > Črna kronika
4392 ogledov

Našli voznico, ki je bila zjutraj vpletena v hudo nesrečo

Nesreča kolo kolesar Profimedia
Policisti so po celodnevni akciji našli pobeglo voznico, za katero sumijo, da je v soboto dopoldan izredno hudo poškodovala kolesarko.

Policisti PU Ljubljana so zvečer sporočili, da so v popoldanskem času na območju Ljubljane izsledili vozilo, ki je bilo vpleteno v jutranjo nesrečo na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah. Izsledili so tudi voznico, ki je bila po vsej verjetnosti za volanom.

Kot so dopoldan sporočili policisti, je takrat še neznani voznik oziroma voznica pri prehitevanju trčil v kolesarko, ki se je pri tem hudo poškodovala. Z življenjsko hudimi poškodbami so jo s helikopterjem prepeljali v ljubljanski UKC.

Voznica je brez nudenja pomoči poškodovanki odpeljala naprej v smeri Zagorja ob Savi. Policisti niso povedali, ali se je voznica javila sama. O vseh okoliščinah nesreče še zbirajo informacije. 

*simbolna fotografija

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Pierre 18:54 23.april 2023.

    Pogosto gre za za voznike pod gasom, ki dajo gas...

  • Avatar Leon
    Leon 08:50 23.april 2023.

    Pobegi s kraja nesreče so v Sloveniji pogosti v primerjavi z EU . Torej nekaj je narobe . Morda, da gre za sodišča ? Kaj menijo pri AVP ,ki imajo polna usta varnosti v prometu .