Slovenija > Črna kronika
1963 ogledov

Nenavadno naključje: Dve skoraj identični nesreči, ena v Kranju, druga v Solkanu

Otrok na kolesu Profimedias
Oba otroka sta po trku pobegnila s kraja nesreče.

Včeraj je malo po deveti uri zvečer v Solkanu na Vojkovi cesti prišlo do prometne nesreče z lahko telesno poškodbo in pobegom. Na kolesarski stezi je s kraja prometne nesreče kot neposredni udeleženec, brez da bi drugemu poškodovanemu udeležencu kolesarju pomagal oziroma o tem obvestil policijo, pobegnil neznani kolesar - otrok ali mlajši mladoletnik starosti med 13 in 15 let. Z neznanim gorskim kolesom rdeče črne barve se je po nesreči odpeljal v smeri Nove Gorice. Policisti zdaj mladega kolesarja pozivajo, naj se skupaj s skrbnikom javi na najbližji policijski postaji oziroma jih pokliče, prav tako pozivajo morebitne priče, naj posredujejo informacije o nesreči.

Le dve uri pred tem, okrog 19. ure, je do podobne nesreče prišlo tudi v Kranju, na Maistrovem trgu med Kavka barom in restavracijo Mlečna. Trčila sta starejša občanka in otrok na kolesu, otrok je prav tako vozil gorsko kolo, oblečen pa je bil v belo-modro črtasto majico in svetle hlače. Kljub temu, da je bila občanka poškodovana, je otrok kraj nesreče pred prihodom policije zapustil. Policija zdaj prosi za informacije na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice