Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Nesreča zaradi vožnje v napačno smer

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Na avtocesti Ljubljana–Obrežje na odseku med Dobruško vasjo in Smednikom je neznani voznik vozil v napačno smer. Prišlo je do trčenja treh vozil, ena oseba je lažje poškodovana.

"Ob 14.35 je bil OKC Krško obveščen s strani več voznikov, da na avtocesti Ljubljana–Obrežje voznik vozi v nasprotni smeri," je za zurnal24.si povedal tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc. Po do sedaj zbranih podatkih je voznik na Smedniku napačno zapeljal namesto proti Obrežju proti Ljubljani. Tako se je vozil nekaj kilometrov in nato na izvozu Dobruška vas zapustil avtocesto.

V vmesnem času so bila najverjetneje zaradi manevrov neznanega voznika poškodovana tri vozila, en voznik je pri tem utrpel lažje poškodbe. Voznik, ki je vozil temnomoder avtomobil daewoo nexia, je s kraja nesreče pobegnil.

Avtocesta je bila proti Obrežju zaradi odstranjevanja razbitin popolnoma zaprta. Po podatkih Prometno-informacijskega centra pa promet na omenjenem odseku ni več oviran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.