Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Neubogljivost plačal z življenjem

Sosed je ustrelil 16-letnika, ki je pomotoma vdrl v njegovo hišo.

Tragedija se je zgodila v ZDA, v Virginiji.

Ker Caleb Gordley ni pospravil svoje sobe, so ga starši kaznovali in mu prepovedali odhod na žur. Caleb jih ni ubogal in pobegnil. Ko se je sredi noči vračal z zabave, je storil usodno napako.
Prijatelji so mu pomagali skozi okno v hišo, ki pa ni bila Calebova, ampak sosedova. Stavbi sta si na las podobni, tudi v notranjosti – enaka opeka, enako stopnišče in enake preproge.

Vinjeni Caleb je sprožil alarmno napravo, kar je zbudilo lastnika hiša. Ta je mladeniča, ki ga je imel za vlomilca, ujel na stopnišču in mu zaukazal, naj se čim prej pobere. 16-letnik ga ni ubogal, zato ga je moški ustrelil. "Caleb je bil prepričan, da je doma," je za medije povedal najstnikov oče, ki ga je nekdo šele v nedeljo zjutraj po telefonu obvestil, da njegovega sina ponoči ni bilo doma. Nekaj časa pozneje je družina slišala še vest, da so v soseski odjeknili streli, ki so pokončali mladega talentiranega športnika, za katerem sedaj žaluje celo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.