Slovenija > Črna kronika
52 ogledov

Neznanci v Domžalah zažgali avtomobil odvetnice Jagode Cujnik

Žurnal24 main
Neznanci so najprej razbijali po oknih in vanje metali kamne, nato pa zažgali odvetničin avtomobil.

Policisti so ponoči obravnavali požar v Domžalah, v katerem je v celoti zgorelo osebno vozilo. Ugotovili so, da je bil požar posledica kaznivega dejanja, neznani storilec pa je poškodoval tudi steklo na oknih stanovanjske hiše, saj je vanje vrgel kamenje, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Razbijali po oknih in metali kamenje

Kot poroča spletni Dnevnik, so neznanci napadli domžalsko odvetnico Jagodo Cujnik, ki se je skrila pred napadalci in z balkona na pomoč klicala sosede. Neznanci so najprej razbijali po oknih in vanje metali kamne, nato pa zažgali odvetničin avtomobil. Žrtev je prepričana, da je napad povezan z njenim odvetniškim delom.

Policiste so o požaru v Domžalah obvestili okoli 3. ure. Ugotovili so, da je zagorelo vozilo, ki je bilo parkirano na dvorišču pred stanovanjsko hišo. Na kraju so intervenirali gasilci, ki so požar pogasili, policisti pa so zavarovali kraj in v jutranjih urah začeli z ogledom.

Zažgali avtomobil

V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za približno 10.000 evrov škode, saj je vozilo, gre za Mercedez Benz, v celoti zgorelo, požar pa je delno poškodoval tudi ograjo ob stanovanjski hiši.

"Bojim se, da je šlo za opomin in da je povezano z mojim odvetniškim delom," je za Dnevnik dejala domžalska odvetnica, ki je v tem poklicu že več kot dvajset let.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2