Slovenija > Črna kronika
254 ogledov

Ni imel luči, počilo je

Sneg
Številne nesreče, tudi z udeležbo kolesarjev.

Slovenski policisti so v 24 urah obravnavali 81 prometnih nesreč, v katerih se je devet oseb poškodovalo lažje, štiri pa huje.

Med drugim policisti poročajo tudi o prometnih nesrečah z udeležbo kolesarjev, na katere morda vozniki pozimi nekoliko "pozabijo", saj jih je v prometu manj. Do dveh hujših nesreč z udeležbo kolesarjev je včeraj prišlo v Celju. V eni je nesrečo povzročil kolesar, v drugi voznica avtomobila.

V prvi nesreči je 71-letni  kolesar, ki se je nepravilno vključeval v promet, trčil v osebno vozilo, s katerim se je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal 68-letni voznik. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Nekaj  pred  19. uro so policisti v Vrbnem obravnavali še eno nesrečo z udeležbo kolesarja, ki je vozil v smeri proti Šentjurju. Zaradi vožnje preblizu  desnemu robu vozišča je vanj trčila 22-letna voznica osebnega vozila. 51-letni kolesar, ki je vozil s kolesom, ki zadaj ni bilo osvetljeno, se je v trčenju hudo poškodoval.

Celjski policisti so obravnavali še eno prometno nesrečo s hudimi  telesnimi poškodbami, do katere je prišlo na območju Šmarja pri Jelšah. 74-letnega  voznika  osebnega  vozila je zaradi poledenele ceste odneslo z vozišča na travnik, kjer se je vozilo prevrnilo. 74-letni voznik se je v trčenju huje  poškodoval. Na tem odseku so včeraj zaradi poledenele ceste obravnavali še eno prometno nesrečo. Tudi v tem primeru je vozilo zdrsnilo s ceste.

nesreča avtomobil led tovornjak Slovenija S tovornjaka padla ledena plošča in poškodovala voznika Sneg Tragično Slovenija Žalosten konec na domačem dvorišču

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.