Slovenija > Črna kronika
74 ogledov

"Nisem pedofil, rada se imava"

Pedofil Profimedias
Srbska policija je v petek prijela 37-letnega moškega iz vasi Kriva Feja zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost v primeru 13-letnega dekleta. Mama dekleta, ki je moškega spoznala prek Facebooka, je obupana.

Policija je moškega prijela potem, ko je prejela fotografije, na katerih 37-letnik otipava in poljublja učenko pred njeno šolo. Srbski mediji poročajo, da je to počel pred učenci šole in mimoidočimi.

Mama dekleta (34) je po poročanju Kurirja moškega večkrat prijavila, a policija ga je prijela šele potem, ko je prejela fotografije. Za medije je povedala, da je moški dekle "lovil" dlje časa. 

Spoznala ga je preko FB in odšla z njim

"Spoznala sta se prek Facebooka. Odšla je k teti, moževi sestri, a se ni vrnila domov, ker jo je odpeljal v Vranjsko Banjo, da bi se poročil z njo," je povedala. "To je preprečila policija po moji prijavi in upala sem, da ga bodo zaprli." 

A postopka tedaj niso sprožili, saj je dekle odšlo prostovoljno.

Mati še navaja, da jo je moški klical in jo prepričeval, naj ga ne prijavi policiji, dekle pa "kupoval" z darili, od igrač do parfuma. "On je bolan. To dokazujejo tudi sporočila, ki jih pošilja dekletu," je za medije povedala obupana mama. "Družabna omrežja vplivajo na otroke."

Pripor do 30 dni

Na predlog tožilca je sodnik moškemu odredil pripor, kjer lahko ostane do 30 dni. Po poročanju medijev je moški na zaslišanju v soboto dejal, da se imata z dekletom rada in da jo bo poročil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Božidar Dinič 19:05 12.oktober 2016.

    ali pa obratno

  • erikkk 11:46 12.oktober 2016.

    ja res je da je vsak svojega telea gospodar ko je polnoleten ...v članku pa se gre za otroka

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:44 12.oktober 2016.

    Točno tak... take ljubezni, kjer ena od strani nima potrpljenja počakat, hitro usahnejo. Mala je naivna, hormoni delajo svoje ampak naj ga da na preizkušnjo za 5 let, pa bo videla, kaj se bo izcimilo.