Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Nova družinska tragedija

ljubljana 29.12.09, nesreca, tbilisijska ulica, policija, foto: anze petkovsek Anže Petkovšek
Policija je bila okoli 18. ure obveščena, da sta bili v kraju Ihova večkrat zabodeni dve osebi, domnevno mati in sin.

Kot je za nas povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor, Miran Šadl, je 45-letni domnevni osumljenec najprej zabodel svojega 50-letnega polbrata, nato pa trikrat tudi njuno mater. Moški je umrl na kraju dogodka, stanje 70-letne matere pa je kritično.

Ranjen je tudi osumljenec, ki ga je policiji uspelo prijeti na kraju dogodka. Pri tem so morali uporabiti prisilna sredstva. Tudi storilec je imel vbodne rane, zato so ga odpeljali v bolnišnico. Njegovo stanje se izboljšuje. "Po telesu je imel več poškodb. Kako jih je zadobil, še ugotavljamo. Ne moremo potrditi, da gre za samopoškodbe,“ je še povedal Šadl, ki tudi navajanja Večera, da si je storilec prerezal vrat, ni mogel potrditi. "O tej poškodbi ni nihče govoril,“ je dejal.

Proti 45-letniku je bila sicer že pred časom podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje z elementi nasilja, ki jo je podala neka tretja oseba, ki s tem dejanjem ni povezana.

Komentarjev 1
  • b3180966 19:42 18.avgust 2013.

    Nekaj pa ne razumem- ena oseba je bila obvladana s prisilnimi sredstvi, je pa bila zabodena in je v kritičnem stanju? Se je torej zabodla, potem, ko so jo policaji vklenili ali pa so policaji nad zabodeno osebo, katera je ...prikaži več v kritičnem stanju izvajali uporabo prisilnih sredstev?