Slovenija > Črna kronika
13729 ogledov

Panika na ulicah Trnovega: Policija, helikopter, ...

Specialna enota Anže Petkovšek
Večje število policistov na ulicah v Trnovem.

V Trnovem je večje število policistov, nad območjem pa je bilo slišati tudi helikopter. Na PU Ljubljana so nam potrdili, da policisti izvajajo aktivnosti varovanja in nudijo pomoč sodišču pri izvajanju rekonstrukcije kaznivega dejanja 

Za podrobnejše informacije so nas napotili na ljubljansko okrožno sodišče. Kot je pojasnila tiskovna predstavnica sodišča Mateja Jazbec, na območju potekajo aktivnosti, povezane s sojenjem v primeru Milana Trivkoviča, enega od domnevnih članov hudodelske združbe, ki je junija 2014 ugrabila Zorico Škrbić. Policija je prisotna zaradi zagotavljanja varnosti. 

32-letno Zorico Škrbić so 26. junija 2014 ugrabili v Trnovem. Odpeljali so jo v gozd na obrobje Ljubljane, kjer so jo več ur zverinsko mučili. Proti jutru so jo v bližini Podpeči vrgli iz avta. Škrbićeva je na kraju podlegla poškodbam.

Vpletenost v dejanje so priznali trije storilci, ki so že dobili zaporno kazen. Trivković krivdo zanika.  

sumljiv predmet Puharjeva Preplah v Ljubljani Slovenija Preplah v Ljubljani, poklicali specialno enoto policije

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • matermila 16:47 14.september 2017.

    mater jim milo,po 30 let aresta,potem pa izgon iz države za vse večne čase,gamad jedna.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:07 14.september 2017.

    Kaj se ta naša sodišča sploh grejo?? Zapret jih za 30 let in to vse štiri!! Alio jim bomo sedaj,ko so zverinsko mučuli žensko priznali nekakšne PRAVICE?? Imajo takšne pravice kot jih je imela umorjena ženska!! Koliko poznam naše sodstvo ...prikaži več bodo na koncu sodniki ugotovili,da ni nič kriva,da se je najverjetno mučila sama in nato storila samomor!? Če bi bilo kaj poštenja na tem svetu bi viseli in to za pete!!