Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Nova smrt motorista

Žurnal24 main
Nekaj minut pred 17. uro je na cesti Mengeš–Trzin prišlo do prometne nesreče. Motorist je umrl. Policija poziva očividce.

O vzrokih, zakaj vozniki pobegnejo s prizorišča nesreč, smo se že prejšnji teden pogovarjali s prometnim psihologom. Pobegli vozniki naj bi bili v šoku. Ko se umirijo, jim je običajno žal, nam je povedal Marko Polič.

Kot nam je povedal Vinko Stojnšek z ljubljanske policije, je na omenjeni cesti prišlo do trčenja med osebnim avtomobilom in motornim kolesom. Motorist, ki je vozil iz smeri Mengša proti Trzinu, je zaradi poškodb na mestu nesreče umrl, medtem ko je voznik osebnega vozila z mesta nesreče odpeljal.

Ogled mesta nesreče policisti poldrugo uro po njej še vedno opravljajo, ravno tako je cesta tam zaprta.

Policija poziva voznika manjšega osebnega avtomobila svetlo modre barve, ki je v času nesreče vozil proti Trzinu, naj se zaradi razjasnitev okoliščin nesreče zglasi na najbližji policijski postaji ali pa naj pokliče na policijo. Tega voznika naj bi namreč – po prvih domnevah – motorist prehiteval, v tistem trenutku pa je prišlo do nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.