Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Nova žrtev med motoristi

Na regionalni cesti Črnomelj-Dolenjci je v prometni nesreči umrl 26-letni motorist. Na območju Laškega je bil za starejšega moškega usoden padec s strehe.

V nedeljo ob 18.05 se je na regionalni cesti Črnomelj–Dolenjci zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 26-letni voznik motornega kolesa. Voznik motorja znamke Yamaha, doma iz okolice Črnomlja, je vozil iz smeri vasi Tribuče proti Črnomlju. V nepreglednem levem ovinku je izgubil oblast nad vozilom in padel po cestišču. Nekaj časa je z motorjem drsel po vozišču, nato pa je zunaj vozišča trčil v kamen, od koder ga je odbilo nazaj na cestišče. V tistem trenutku je iz smeri Črnomlja pripeljal 18-letni voznik osebnega vozila, prav tako doma iz okolice Črnomlja. S sprednjim delom vozila je trčil v motorista, ki je na kraju nesreče podlegel poškodbam, voznik osebnega avtomobila pa ni bil poškodovan.

Padel s strehe in se ubil
V Marijini vasi na območju Laškega se je v petek pri prekrivanju strehe smrtno ponesrečil 52-letni moški. Pod njim se je udrla salonitna plošča in padel je sedem metrov globoko na betonska tla. Poškodbe so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.