Slovenija > Črna kronika
13631 ogledov

Nove podrobnosti umora v Spuhlji

Prizorišče umora v kraju Spuhlja sobotainfo.com
Policija je sporočila nekaj podrobnosti o tragediji, ki se je danes zjutraj zgodila v kraju Spuhlja v okolici Ptuja.

Policija je bila ob 8.50 uri obveščena, da naj bi prišlo do umora. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in reševalci, ki so našli eno mrtvo in eno poškodovano osebo.

Policija preiskuje umor in poskus samomora, napadalec pa ni več v življenjski nevarnosti. Policija je potrdila, da so v preteklosti v tej družini že intervenirali.

Po neuradnih informacijah Dnevnika je zjutraj na dvorišče družinskega vrtnarskega podjetja pripeljal tovornjak, ki je pripeljal sveče. Ker se ni nihče odzval na zvonenje in klice, je poklical hčerko lastnikov, ki je prišla domov in naletela na grozljiv prizor.

Pokojna žena naj bi pred meseci uradno sprožila ločitveni postopek, sosedje pa pravijo, da se je moževo nasilje v zadnjih tednih stopnjevalo, večkrat v zadnjih tednih naj bi klicala policijo, moža pa naj bi tudi oglobili zaradi kršitve javnega reda in miru, še poroča Dnevnik.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • kapibara 12:01 29.marec 2019.

    Zaradi ločitve, se pa je NE ubije babe ! Res pa je, da ločitev pripelje do delitve premoženja, kjer pa rado teče kri...

  • Avatar Leon
    Leon 19:10 28.marec 2019.

    Policija je večkrat intervenirala ? Gospa je večkrat klicala na pomoč ! In kako so ukrepali ? Kaj nam pomagajo okrogle mize in leporečenja javnih uslužbencev zadolženih za tovrstne servise državljanov za svojce ?