Slovenija > Črna kronika
18247 ogledov

Novo o hudi nesreči nad Kolpo: poškodbe prehude

Petrina Google Zemljevidi
Oseba, ki je po trku z avtom pijanega voznika padla v Kolpo in so jo morali iz nje reševati, je v bolnišnici umrla.

Na mostu čez Kolpo v bližini meje v občini Kostel je v soboto nekaj po 18. uri osebno vozilo zbilo dve osebi. Ena je padla čez ograjo v reko, druga pa je poškodovana obležala na mostu. Gasilci so osebo rešili iz reke in prenesli do reševalnega vozila, so sporočili iz centra za obveščanje. Po poročanju Hine je ta oseba kasneje umrla v bolnišnici.

Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, je osebno vozilo hrvaških registrskih oznak zadelo pešca, 53-letno žensko in 52-letnega moškega. Voznik osebnega vozila je pobegnil s kraja nesreče. Poškodovana pešca so odpeljali v bolnišnico na Reko, kjer je moški zaradi poškodb umrl.

Po dejanju pijani Hrvat zbežal

Pobeglega voznika so našli okoli 19. ure in ugotovili, da gre za 53-letnega hrvaškega državljana, ki je vozil pod vplivom alkohola. V krvi naj bi namreč imel 2,11 promila alkohola, so po navedbah Hine sporočili hrvaški policisti.

Policija nadaljuje preiskavo in bo zoper osumljenca ukrepala.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • jakec1575 06:31 03.julij 2023.

    Noro. Kaksne mentalne reveze smo vzgojili. Visina kazni ne pomaga niti na hrvaskem. Ce si zabit ti ne pomaga nic. Dolga robija 15let. Na hrvadkem lahko dobis za tole najvec 5 do 7 let.

  • rd2dmk2 18:17 02.julij 2023.

    hm je zbežal ravno za tolk časa da se ga je pošteno napil.. da bo imel olajševalno okoliščino. saj trezen bi jo pošteno skupil na sodišču, takole pijan bo pa dobil cel cekar odpustkov, tako kot je običaj pri pijancih za volanom.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:32 02.julij 2023.

    Da sta to moja starša, jaz modela najdem in ga mučim do konca življenja.