Slovenija > Črna kronika
5019 ogledov

Novo v primeru nesreče peške na avtocesti

Avtocestna policija Anže Petkovšek
Policija je dodatno pojasnila okoliščine nedeljske tragične nesreče.

V nedeljo zvečer je na avtocesti izven naselja Tepanje prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrla 76-letna peška. Peška je namreč prečkala avtocesto, pri tem pa je vanjo trčilo osebno vozilo. Po trku jo je odbilo, na kar jo je povozil še en avtomobil. 

"V javnosti se je pojavilo več različnih teorij o tem, zakaj je peška prečkala avtocesto, med drugim tudi ta, da so jo svojci čakali na nasprotni strani avtoceste, torej na počivališču v smeri proti Ljubljani. V izogib povzročanja dodatne bolečine svojcem, ki se soočajo s hudo izgubo, vas obveščamo, da je bilo v preiskavi prometne nesreče ugotovljeno, da so svojci 76-letno občanko čakali na avtocestnem počivališču v smeri proti Mariboru, torej na počivališču, kjer je gospa zapustila avtobus," so pojasnili policisti. "Vozišče avtoceste je 76-letna občanka prečkala z neznanega razloga."

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.