Slovenija > Črna kronika
2793 ogledov

Obležala nezavestna, za življenje enega se še borijo

gozd polomljeno drevje
Med podiranjem večjega hrasta sta jo skupila dva moška.

Policisti PP Gorišnica so včeraj preverjali govorice, da se je že v nedeljo v gozdu v Turškem vrhu zgodila nesreča pri delu, v kateri se je ena oseba posebno hudo telesno poškodovala. O nesreči policisti niso bili obveščeni. 

Ugotovili so, da sta v 43-letni lastnik gozda in njegov 44-letni prijatelj v nedeljo v gozdu v Turškem vrhu izvajala sečno. Okoli 13.20 sta podrla večji hrast. Ko sta pričela z obžagovanjem vej, sta nanju padla dva odlomljena vrhova drugih dreves. 

Na mlajšega moškega je padel vrh premera 15 centimetrov, na starejšega pa odlomljen vrh premera 18 centimetrov. Oba sta obležala nezavestna. 

Čez čas se je starejši moški osvestil in nudil pomoč mlajšemu, ki se je v nesreči hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor, kjer se za njegovo življenje še borijo. Starejši moški je utrpel lažje poškodbe. 

dezurni@zurnal24.si


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.