Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Oborožen rop v Novi Gorici. Policija išče priče.

Policijski trak. Nik Rovan
V soboto je na Erjavčevi ulici v Novi Gorici oborožen neznanec oropal trgovino. Okoli 20. ure je od uslužbenke, ki je po zaključku službe želela prodajalno zapustiti, zahteval gotovino in ji zagrozil z orožjem.

Neznani storilec, ki je ukradel manjšo količino gotovine, je s kraja pobegnil neznano kam. V ropu nobena od uslužbenk ni bila poškodovana.

Novogoriški policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu začeli izvajati vse aktivnosti tako na kraju kaznivega dejanja kot tudi v širši okolici, da bi izsledili storilca.

Okoliščine ropa še vedno intenzivno preiskujejo, o dogodku so obvestili tudi preiskovalno sodnico in pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Ropar visok 180 cm, oblečen v temnejša oblačila

Neznani storilec je bil po dosedanjih ugotovitvah visok približno 180 cm, srednje postave, na glavi je imel temnejšo kapo in oblečen v temnejša oblačila.

Policija naproša vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede ropa prodajalne imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policiji na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200. 

Policijska preiskava še vedno poteka, zato drugih podrobnosti v tej fazi predkazenskega postopka ne morejo posredovati.

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.