Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Oborožena roparja zahtevala denar

rop poste Smartno v Rozni dolini Žurnal24 main
Dva oborožena neznanca sta okrog poldneva oropala poslovalnico Raiffeisen Banke na Linhartovi cesti v Ljubljani. Po ropu sta zbežala v smeri proti Kržičevi ulici. Poškodovan ni bil nihče. Koliko denarja sta odnesla oziroma ali sta denar sploh uspela dobiti, policija ni sporočila.

Oborožen rop dveh neznancev, ki sta okoli poldneva vstopila v poslovalnico Raiffeisen Banke na Linhartovi cesti in od zaposlenih zahtevala denar, policija že intenzivno proučuje in še vedno zbira obvestila.

Roparja sta po dejanju zbežala proti Kržičevi ulici v Ljubljani, k sreči pa v ropu ni bil poškodovan nihče, so še sporočili s Policijske uprave Ljubljana, ki v okolici izvaja tudi prve nujne ukrepe za izsleditev in prijetje storilcev.

Varnostni sistemi ustrezni

Varnostni sistemi v banki so delovali ustrezno, pa so sporočili iz Raiffeisen banke. Obenem obveščajo, da bo poslovalnica do vključno petka, 22. julija, zaprta, stranke pa lahko storitve opravijo v vseh ostalih poslovalnicah banke.

Komentarjev 2
  • b0rut 17:32 20.julij 2011.

    mater kak naslov Žurnalovci: "Oborožena roparja zahtevala denar" - ma nemoj.. sm mislu da sta zahtevala wiener snitzel...

  • graff 17:04 20.julij 2011.

    Predlagam, da odslej preiskavo ropov vodijo v ,,specializiranem oddelku carine za uvoz saharskega peska,, in pod skrbnim vodstvom Viranta, Krebsove in Radićeve. Ni hudič da odkrijejo kaj, če ne drugega vsaj, ali so v banki imeli klimo.