Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Sredi Ljubljane oborožen rop

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Oborožena neznanca sta nekaj minut pred 18. uro oropala poslovalnico na Linhartovi cesti v Ljubljani. Popihala sta jo v neznano.

Dva neznana oborožena storilca sta danes vstopila v denarno ustanovo na Linhartovi cesti v Ljubljani in od zaposlenih zahtevala denar. Po dejanju pa sta zbežala v smeri proti Peričevi ulici, je sporočila policija, ki je bila o dogodku obveščena ob 17.55.

Čeprav policija molči, za kakšno ustanovo je šlo, je bila oropana poslovalnica banke Raiffeisen na Linhartovi. Policija intenzivno zbira obvestila in izvaja postopke, ki bi jo pripeljali do storilcev, v ožji in širši okolici pa izvajajo tudi prve nujne ukrepe za izsleditev in prijetje storilcev, so dodali na PU Ljubljana.

3.000 evrov dobilo noge
Iz banke so sporočili, da so se bančni uslužbenci, ki so bili v času ropa prisotni v poslovalnici, mirno odzvali in nihče ni bil poškodovan. Dodali so, da so varnostni sistemi v banki delovali, zato so na kraj dogodka kmalu prišli tudi policisti.

Sporočili so še, da je bila banka zaradi ropa oškodovana za okrog 3.000 evrov, da pa bo poslovalnica v petek kljub temu normalno odprta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.