Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Obračun usoden za Jeseničana

Žurnal24 main
Zaradi hudih telesnih poškodb, ki jih je dobil v sobotnem pretepu, je v bolnišnici umrl 41-letni Jeseničan. Povod za pretep naj bi bil finančni dolg.

V soboto je na Slovenskem Javorniku pri Jesenicah prišlo do medsebojnega obračuna med Jeseničanoma, starima 28 in 41 let. Mlajši je starejšega s pivsko steklenico udaril po glavi in mu v glavo zadal še nekaj udarcev s pestjo. Do prepira naj bi prišlo zaradi finančnega dolga, ki naj bi ga imel starejši Jeseničan do mlajšega.

Poškodovanemu 41-letniku so na kraju dogodka nudili zdravniško pomoč in ga odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Jesenice, od kjer je bil prepeljan v ljubljanski klinični center. Dva dni po dogodku je umrl zaradi poškodb.

Preiskava okoliščin se nadaljuje. Po zbranih ugotovitvah bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.