Slovenija > Črna kronika
4793 ogledov

Obsežen policijski lov za Ukrajincem zaključen

Policija Gregor Prebil
Policisti so prijeli 31-letnega Ukrajinca, ki je zjutraj bežal pred italijanskimi policijo in pri tem blizu Ajdovščine povzročil prometno nesrečo. Policisti so ga izsledili s pomočjo helikopterja.

Ukrajinski voznik kombiniranega vozila na meji med Italijo in Slovenijo ni ustavil, pot pa nadaljeval proti Ajdovščini. Italijanski policisti so mu sledili po hitri cesti Vrtojba v smeri Slovenije.

Na regionalni cesti pred naseljem Dobravlje je 31-letnik povzročil prometno nesrečo, nato pa s kraja pobegnil v smeri proti naselju Kukanje.

Policija Poziv Slovenija Policisti iščejo oboroženega povzročitelja nesreče

Napadel tuudi uradno osebo

Policisti so sprožili iskalno akcijo, za pomoč pa prosili tudi občane. Na podlagi širših operativnih aktivnosti policistov specialne enote policije Generalne policijske uprave, policistov Letalske policijske enote, policistov Posebne policijske enote Policijske uprave Nova Gorica in policistov drugih policijskih enot z območja novogoriške policijske uprave so Ukrajinca prijeli. Osumljen je kaznivih dejanj tatvine in napada na uradno osebo, ko ta opravlja uradne naloge.

Zoper osumljenca so odredili pridržanje, kriminalisti pa nadaljujejo z intenzivno preiskavo primera, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Ali je bil osumljeni oborožen, kot so domnevali v jutranjem sporočilu pa niso navedli. 

Komentarjev 5
  • borut08 15:29 23.september 2018.

    Policija deluje samo kadar gre zs malega cloveka velike lopove,ki so prisesani na drzavne jasli pa sciti,da bodo lahko se dolgo kradli in nasprotno unicuje drugace mislece oz.cele druzine z podporo gnile druzbe,ki lopove in gnilo politiko oz.drzavo podpirajo.

  • Jorja_Preece 11:15 23.september 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na too, p0jdite na tehnični jeziček za več podrobnosti ...... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Laznivi 09:21 23.september 2018.

    Se dobro da se ni pokvaril se ta edini muzejski helikopter ki ga premore ta mala izropana podalpska vasica