Slovenija > Črna kronika
208 ogledov

Obtožnica za ugrabitev in umor Zorice Škrbić

lisice Shutterstock
Trojica naj bi 32-letno podjetnico ugrabila, nato pa brutalno mučila, se nad njo nizkotno izživljala, zaradi česar je posledično umrla.

Po naših informacijah je specializirano državno tožilstvo Republike Slovenije vložilo obtožnico zoper trojico osumljeno umora Zorice Škrbić. Neuradno so to Željko PetrovićBlagoje Sazdov in Milan Trivković. Obtožnico so izdali tako za ugrabitev kot umor, rok bi se sicer iztekel konec maja.

Domnevni napadalci naj bi 32-letno podjetnico po ugrabitvi konec junija brutalno mučili, se nad njo nizkotno izživljali, posledično pa je poškodbam podlegla.

Brutalno mučenje

Škrbićevi, sicer partnerki Dejana Vidmarja, obsojenega za spektakularni rop sefov SKB iz leta 2005, so po neuradnih informacijah ugrabitelji tako s pestmi in topimi predmeti zadali izjemno hude podplutbe in obtolčenine. Njeno telo naj bi bilo praktično povsem prekrito z modricami. Okoli zapestij in rok pa je imela polno odrgnin, kar naj bi dokazovalo, da je bila več ur zvezana okoli drevesa. Napadalci naj bi ji roke vklenili v lisice, jih zvezali na hrbtu, okoli gležnjev oziroma nog so nato navezali še lepilni trak.

Preberite še:

Ugrabitev in uboj Zorice Škrbić skrbno načrtovali

Trem odredili sodno pridržanje

Umrla, ker so jo vrgli med smetnjake

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.