Slovenija > Črna kronika
26709 ogledov

Obupani oče išče hčerko, nazadnje videna z mamo v Kamniku

Julija Pogačar Peter Pogačar findjulija.com
Že nekaj mesecev je pogrešana desetletnica iz Radomelj. Policija prosi za pomoč.

Lani novembra sta izginili desetletna Julija Pogačar in njena mama - 52-letna Melisa Smrekar (prej Nataša Brumen). Policija ju do danes ni našla in pred dnevi je v javnost znova poslala obvestilo o izginulih.

Julija je visoka okoli 150 cm, ima srednje dolge, temno rjave lase. Melisa je visoka okoli 170 cm in suhe postave, ima črne, do ramen segajoče lase.

Pogrešani so nazadnje opazili na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija njunega dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij.

Julijin oče Peter Pogačar je zagnal spletno stran, kjer je navedel še nekaj podatkov. Julija in Melisa sta izginili v sredo, 3. novembra. V poznih popoldanskih urah sta z zakoncema Luko in Anko Ule z avtomobilom odšli neznano kam.

Peter Pogačar je na spletni strani findjulija.com navedel, da zakonca Ule tekoče govorita špansko. Tudi njuni fotografiji sta objavljeni na omenjeni spletni strani.

Vse, ki bi pogrešani osebi opazili ali kar koli vedeli o njunem izginotju, policija prosi, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Peter Pogačar za informacijo, ki bi ga pripeljala do njegove hčerke, na spletni strani ponuja 10.000 evrov nagrade.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.