Slovenija > Črna kronika
262 ogledov

Oče zabodel sina

policija trak Nik Rovan
V Sladkem vrhu pri Šentilju je oče zabodel sina.

"Okoli 20.40 je bil OKC PU Maribor obveščen, da je v Sladkem vrh v občini Šentilj oče zabodel sina," je sporočil tiskovni predstavnik PU Maribor Bojan Kittel.

Ko so prišli na kraj dogodka policisti in reševalci, so ugotovili, da je ena oseba umrla, osumljenec pa je bil prijet na kraju dejanja.

Policisti in kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo.

Policija primer preiskuje, ko bo več znanega bo o ugotovitvah obvestila javnost.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • drejca1 10:20 06.julij 2016.

    Solze mi pridejo na oči, ko samo pomislim, kako je malo nebogljeno dekletce trpelo.Ni na tem svetu dovolj velike kazni za ..sploh ne najdem izraza, ker če bi rekla žival, bi živali globoko užalila. Nobena žival ne bi kaj takega ...prikaži več storila svojim mladičem.Ja, ni dovolj velike kazni za ta dva izmečka. Če je on trpinčil punčko ...kako je ona to lahko gledala ? Oba sta kriva ! Tudi jaz upam, da bodo zaporniki in zapornice naredili, kar je potrebno.Pa naše sodstvo ? če bosta dobila dobrega odvetnika....saj veste...neprištevnost, duševne motnje, izguba spomina....Jao !

  • Majazmaja 10:12 06.julij 2016.

    A pa vi resnično verjamete, da oče in sestre niso vedeli za pretepe oz. zlorabe? Oče in sestre so imeli redne stike s hčerko / sestrico, in če ne drugače, bi modrice opazili pri tuširanju - 2-letni otrok se ne ...prikaži več tušira sam, tudi pri oblačenju mu je treba pomagati. Pa sosedje? Predel, kjer so stanovali, je najbolj socialen konec Jesenic, ampak ljudje se poznajo in sodelujejo. Prepričana sem, da so slišali otroški jok, pa so ignorirali - to je problem Slovenceljnov! Vedno gledajo skozi zavese, ampak 'ničesar ne vidijo!' Vse skupaj je ena velika laž, ker vedo, da so soodgovorni in se bojijo obtožb (ne samo okolice. Morda se bo mama (grozno težko napišem to besedo!!!) sklicevala na to, da ni vedela, ampak to bi bila laž. Upam, da dobita max. kazen ... Po izpustu pa bo svoje naredila okolica. Nikamor se ne bosta mogla skriti, čeprav spremenita imeni in se preselita - preteklost ju bo prej ali slej ujela in ko bo okolica izvedela, kaj sta naredila, bosta lahko spet spremenila imeni in se

  • nergač 09:38 06.julij 2016.

    "Večina tragedij in umorov je posledica neustreznega delovanja pristojnih organov. Policije, zdravnikov, csd,..."Se globoko strinjam. Pooblastila jim daš lahko neomejena, a niso sposobni izdelati doktrine po kateri bi se odzivali na takšne dogodke. Ponavadi delujejo zmedeno in nasprotujejo ...prikaži več eni drugim, potem pa "sočutna" sodnica zapečati krivico, ki jo je potem še težje popravljat.