Slovenija > Črna kronika
1807 ogledov

Očividci so ponesrečenca izvlekli iz vozila

Nesreča - simbolična fotografija Simbolična fotografija, Profimedia
Sobota je tudi zaradi mokrega vremena že polna prometnih nesreč.

Po poročanju Uprave RS za reševanje je že ponoči, ob 2.33 uri na Ulici heroja Šercerja v Mariboru prišlo do prometne nesreče, Kjer je bilo udeleženo samo eno osebno vozilo. "Posredovali so gasilci JZ GB Maribor, ki so zavarovali kraj nesreče, posipali iztekle motorne tekočine in na vozilu odklopili akumulato," sporočajo iz Uprave.

Poškodovanega voznika so do prihoda gasilcev iz vozila že izvlekli očividci, nato pa so ga prevzeli reševalci NMP Maribor.

dež Vreme Slovenija Takšno vreme prinašajo ledeni možje in mokra Zofka Miro Cerar Kaj pravi Cerar Slovenija "Tisti, ki dobro vlada, povezuje, ne pa razdvaja"

Trčenje dveh vozil, brez poškodovanih 

Ob 8.34 sta po poročanju Uprave na cesti Plave – Solkan v občini Kanal ob Soči trčili osebni vozili. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so zavarovali kraj nesreče, z dvigalom postavili vozili nazaj na vozišče, odklopili akumulatorje in vozišče posuli z vpojnimi sredstvi. K sreči se ni nihče poškodoval. 

Iz vozila so ga rešili s tehničnim posegom

Dobrih deset minut za prejšnjo nesrečo, sta na cesti v Kotljah, v občini Ravne na Koroškem, prav tako trčili osebni vozili. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo in nevtralizirali po vozišču razlite tekočine.

Poškodovano osebo so na kraju oskrbeli in nato z reševalnim vozilo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec reševalci ZRCK Ravne na Koroškem.

Trčil v električni drog

Ob 9.44 pa je v naselju Otiški vrh v občini Dravograd osebno vozilo trčilo v električni drog. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem, ki so na kraju oskrbeli v nesreči poškodovano osebo. Poškodovani drog pa so zamenjali dežurni delavci Elektra Celje.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.