Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Odnesla nekaj tisoč evrov

policija Anže Petkovšek
Policija išče dva mlajša moška, ki sta včeraj okoli 12.25 oropala poslovalnico Raiffeisen Banke na Linhartovi cesti v Ljubljani.

Po do sedaj zbranih obvestilih sta neznanca vstopila v poslovalnico in zaposlenim zagrozila s pištolo oziroma pištoli podobnim predmetom. Zahtevala sta denar. Zaposleni so jima zaradi groženj odprli blagajno, iz katere sta odtujila nekaj tisoč evrov gotovine.

Po dejanju sta storilca zbežala proti Kržičevi ulici. Gre za dva mlajša moška. Prvi je visok okoli 185 centimetrov in je bil oblečen v športna oblačila svetlejših barv. Drugi je visok okoli 175 centimetrov, oblečen je bil v bel pulover in modre hlače.

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil, preiskovalnimi dejanji in aktivnostmi za razjasnitev okoliščin dejanja in prijetje storilcev.

Komentarjev 2
  • David Konjar 17:19 29.julij 2011.

    Skos več bo tega zdj gre še V&V u stečaj bogve katero še podjetje medtem ko ali politiki in tajkuni dnar tlačijo u žepe al pa dajemo Grčiji ki ni niti znižala plač svojim delavcem... Seveda ker stalno narašča brezposelnost ...prikaži več s tem revščina seveda je razumljivo da s tem tudi kriminal. In za vse to je kriva naša genialna vlada. Samo čestitam lahk gospodu Borutu Nesposobnežu

  • Bitter Swiftysweet 17:28 21.julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v GOOGLE tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!