Slovenija > Črna kronika
145 ogledov

Odrte lisice nastavil kot hrano za ptice

Lisica EPA
Lovec je na drevo obesil tri odrte živali. Krajani so obvestili policijo.

Krajane Laškega je šokirala najdba na enem od dreves. Na njem naj bi visela dva odrta psa. O najdbi so obvestili policijo. 

S PU Celje so nam potrdili, da so bili v sredo ob 16.16 obveščeni o najdbi. Na kraj so poslali patruljo policistov Policijske postaje Laško, ki so zadevo preverili in opravili razgovor z lovcem. 

V pogovru z domačinom so ugotovili, da je omenjeni lovec in je odstrelil tri lisice. Lisice je odrl in obesil na drevo kot hrano za ptice. V razgovoru jim je še dejal, da jih bo po nekaj dneh odpeljal k higieniku. 

Ob tem policisti dodajajo, da v konkretenem primeru ne gre za kaznivo dejanje. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 2
  • izRODEk 19:03 24.februar 2017.

    Tam v Laškem in okolici so itak vsi malo degenerirani... :)

  • sasquatch 17:18 24.februar 2017.

    spet napenjate nekaj brez potrebe... res, da se kavč novinarjem na deževni petek ravno ne da na teren ujet kak normalen prispevek, pa vseeno... kaj pa če bi našli poginule lisice v gozdu... a bi bilo potrebno zaposliti večje število ...prikaži več higienikov, ki bodo vsakodnevno iskali poginule živali v naravi? še prej pa si jih bo morala ogledat policija? ta res ni ravnal najbolj taktno, ampak stranski produkt pri živalih in rastlinah se vedno vrne v naravo na takšen ali drugačen način. napisali pa ste tudi kot, da jih je obesil v centru laškega, kar predvidevam, da ni.