Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Oropali poštni tovornjak

Rop kamiona
1/5
Fotosmedia
Zamaskirani neznanci včeraj na območju Podvelke oropali tovorno vozilo pošte. Količina ukradenega denarja ni znana.

Na območju Podvelke so zamaskirani neznanci tovorno vozilo ustavili včeraj zvečer okoli 21. ure. Petintridesetletnega uslužbenca so neznanci prisilili, da jim je omogočil vstop v tovorni del vozila. Ukradli so neznano količino denarja, na Pošti Slovenije pa so nam povedali, da zaradi varnostnih rzlogov podatka o višini odtujenega denarja niti ne razkrivajo.

"Ogled kraja kaznivega dejanja še poteka, prav tako zbiranje obvestil," so še sporočili s Policijske uprave Celje.

Po poročanju 24ur.com naj bi voznika pretepli in ga vklenili v lisice. "Voznik je lažje telesno poškodovan," pa so za zurnal24.si potrdili na pošti.

Je kdo videl sumljivo obnašanje?

Storilci so se po ropu z več vozili odpeljali v neznano smer. Policija vse, ki bi karkoli vedela o ropu, prosi, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na številko 113.

Še posebej se poziv nannaša na vse, ki so se včeraj zvečer med 20.30 in 21.15 uro vozili na relaciji Dravograd – Maribor  in morda opazili večje belo tovorno vozilo z oznakami pošte ter v njegovi bližini morebiti kakšna vozila ali sumljivo obnašanje ljudi, so še sporočili s policije.

Komentarjev 5
  • Žurnalček 00:18 14.januar 2012.

    In še en resničen dogodek. Neko podjetje pošlje po pošti v dvojnem paketu , na naslov skladišča , nepriporočeno navadno paket pošilko. Ko smo paket odprli, je bil spodaj še en paket in tudi naslov oddelka v tej ustanovi. Ko ...prikaži večo smo neodprt paket nesli v ta oddelek, je zaposlena mirno rekla , a so končno poslal 2kg zlata, no mal dolg je trajal. No to je bilo v gnilem socializmu !

  • Žurnalček 00:13 14.januar 2012.

    Po zakonu je denar dovoljeno prevažati samo z oborožitvijo . Št. varnostnikov je pa določeno glede na višino prevažanega zneska. Pika. Vi se pejte pa še naprej , z varnostjo po logiki " saj noben ne ve " . Mafija ve vse in še več!

  • Žurnalček 00:08 14.januar 2012.

    To mi delite . Vsaka vam čast na organizaciji. Poštarčki naj pa še naprej vozijo gnar u kamionih !