Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Osumljen uboja za zapahi

Lisice aretacija policija iStockphoto Žurnal24 main
Policija odvzela prostost 40-letniku s Kisovca osumljenemu uboja.

Policisti so v četrtek odvzeli prostost 40-letnemu moškemu s Kisovca, ki naj bi storil kaznivo dejanje uboja. Na podlagi preiskave so potrdili, da naj bi osumljeni storil kaznivo dejanje nad 52-letnim moškim konec avgusta. Po neuradnih informacijah naj bi umorjeni bil Bojan Regancin iz okolice Zagorja ob Savi, ki so ga pogrešali od 24. avgusta.

Na Policijski upravi Ljubljana so v sporočilu za javnost zapisali, da so osumljenega s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Kot poroča časnik Slovenske novice, naj bi 40-letni moški občasno živel s pogrešanim Regancinom. Na zaslišanju je osumljeni sprva rekel, da naj bi Regancina pospremil do potoka, kjer je ta padel čez škarpo, za tem pa je priznal, da naj bi ga odrinil z ramo. Sicer naj bi pogrešani po pripovedovanju osumljenca padel, vendar potem vstal in se sprehajal po potoku.

Na policiji so še pojasnili, da se kriminalistična preiskava nadaljuje, saj trupla še niso našli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.