Slovenija > Črna kronika
18690 ogledov

Grozljivo: Deklica padla z balkona v tretjem nadstropju

stanovanjski blok
Otrok padel z ograje balkona stanovanjskega bloka.

V četrtek ob 15.15 so bili policisti OKC PU Nova Gorica obveščeni, da je z ograje balkonskega stanovanjskega bloka v Ajdovščini padel otrok. Otrok je padel približno 9 metrov v globino in pri tem utrpel hude telesne poškodbe. 

Otrok je najprej padel na izvenbalkonsko (žičnato) sušilo za perilo eno nadstropje nižje, kar je omililo padec, in po nekaj metrih še na travnato površino, so povedali na PU Nova Gorica. 

Padec je opazila ena od sostanovalk v objektu, ki je nemudoma odšla do otroka in mu na kraju nudila pomoč. Kmalu zatem so na kraj nesreče prišli tudi reševalci, ki so huje poškodovanega otroka zdravniško oskrbeli. 

Otroka so odpeljali v šempetrsko bolnišnico, kjer so mu nudili zdravniško pomoč, kasneje pa so ga s helikopterjem prepeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

O dogodku je policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti PP Ajdovščina bodo glede vseh okoliščin nesreče z udeležbo otroka s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.  

dezurni@zurnal24.si

*Fotografija je simbolična. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.