Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Ovadba zaradi smrti skavtinje

(Foto: Gore in ljudje) Žurnal24 main
Novogoriški kriminalisti so v zvezi s smrtjo devetletne skavtinje, ki ji je julija na Tolminskem na glavo padel kamen, podali kazensko ovadbo zoper 35-letnega moškega.

Novogoriški policisti so v zvezi s smrtjo devetletne skavtinje na novogoriško okrožno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Kot smo že poročali na našem spletnem portalu, je 14. julija pri slapu Sopota pri Podmelcu v Baški grapi na Tolminskem devetletni deklici na glavo padel večji kamen, kar je bilo zanjo usodno. Kljub kasnejši ustrezni zdravniški pomoči s strani reševalcev je omenjena deklica zaradi poškodb umrla.

Omenjena nesrečna deklica je bila v skupini otrok in njihovih spremljevalcev, članov Združenja slovenskih katoliških skavtov s Ptuja in okolice, ki so v dopoldanskem času odšli peš od Podmelca proti slapu Sopota.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.