Slovenija > Črna kronika
1675 ogledov

Patria v jarku

<Ljubljana> 09.05.09, Patria,vojaska vozila, osemkolesniki, Gorenje, proiz <Ljubljana> 09.05.09, Patria,vojaska vozila, osemkolesniki, Gorenje, proiz
Voznik 26 ton težkega vozila ni mogel preusmeriti na cesto.

Oklepnik patria Slovenske vojske je popoldne v bližini Murske Sobote zapeljal v jarek, potem ko se je pod njegovo težo vdrla bankina. Poškodovan ni bil nihče, tudi na vozilu naj ne bi bilo škode.

Kot je bilo videti na kraju dogodka, se je od dežja premočena bankina vdrla nekaj centimetrov od asfaltne površine, voznik pa 26 ton težkega oklepnika očitno ni mogel več preusmeriti na cesto. Bankina se je namreč globoko vdrla, tako da se osemkolesnik kljub poskusom ni mogel sam izvleči iz jarka in bo moral najverjetneje počakati na pomoč dvigala.

Po neuradnih podatkih se je v okolici Murske Sobote danes usposabljal 74. pehotni polk 72. brigade SV, pri čemer naj bi sodelovalo tudi omenjeno vozilo, ki se je potem vračalo v mariborsko vojašnico.

V petek bodo sicer v Murski Soboti obeležili 5. obletnico rodovskega bataljona 72. brigade Slovenske vojske.

Dars Slovenija Na avtocesti tri vozila naletela na čoln Janez Janša Patria Slovenija Janez Janša zahteva 900 tisoč evrov odškodnine

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • ode 08:32 07.september 2018.

    So mu dali pihati? Koliko je napihal?

  • Lavdan 07:48 07.september 2018.

    S takim krampom na bankini nimaš kaj iskat, sploh ne v Prekmurju kjer je običajno zraven bankine jarek.