Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Pes ubil svojo lastnico

American Staffordshire Terrier Shutterstock
Neko 95-letnico je pokončal njen hišni ljubljenček.

Iz Slovaške poročajo o tragediji. Ameriški staffordski terier je brez razloga napadel svojo 95-letno lastnico in jo ugriznil v vrat. Upokojenki je na pomoč priskočila 73-letna snaha. Tudi njo je razjarjeni pes večkrat ugriznil. Za lastnico je bil napad usoden. Umrla je še pred prihodom reševalcev. Snaho so odpeljali v bolnišnico. Policija je sporočila, da ni več v življenjski nevarnosti.

Komentarjev 15
  • PasjiDrekiVsepovsod 06:27 02.april 2015.

    PasjiDrekiVsepovsod

  • mph 15:59 18.januar 2014.

    1111,ARBAJTER (predvidevam ista oseba, drugi nick) ne komentiraj, če nimaš pojma o bistvu tega threada. In očitno ti nimaš niti najbolj blagega pojma, kako so nastali pitbuli, čivave ....V naravi prav gotovo ne. Jih je z načrtnimi križanji ustvaril človek.

  • mph 15:57 18.januar 2014.

    Še to sem pozabil dodati. Čivave niso naravni izbor, niso niti pitbuli. ČLOVEK jih je UMETNO lahko rečemo ustvaril, z NAČRTNIM križanjem. In pri temu je iskal točno določene lastnosti. Ali je rabil žival, ki bo samo za družbo doma ...prikaži več ali takšno za na lov ali za pasje borbe. In rezultati so npr. žival, ki skoraj ne čuti bolečine, ki ima par ton pritiska čeljusti ....