Slovenija > Črna kronika
3549 ogledov

30-letnik na avtocesti stekel pod tovornjak, motorist umrl na njivi

Prometna nesreča sobotainfo.com
V zadnjih 24 urah sta se na slovenskih cestah zgodili še dve prometni nesreči. Umrla sta pešec in kolesar.

V sredo malo po 18. uri se je na avtocesti Vučja vas-Sveti Jurij ob Ščavnici v smeri Maribora zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 30-letni pešec, ob 20.30 pa je v nesreči izven naselja Spodnji Ključarovci v Občini Ormož umrl 56-letni voznik motornega kolesa, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Trening varna vožnje za motoriste Avto Motoristi, upoštevajte korona virus!

Prometna nesreča na pomurski avtocesti se je zgodila, ko je voznik tovornega vozila vozil v smeri Maribora, ko je 30-letni moški pritekel čez odbojno ograjo avtoceste pred tovorno vozilo. Voznik se je poskušal umakniti v levo, vendar je s prednjim desnim delom vozila trčil v pešca, ki je umrl na kraju nesreče. Pomurska avtocesta je bila do 21. ure zaprta za ves promet.

Prometna nesreča pri Domžalah Ceste Slovenija Nesreča: Eden umrl, dva so odpeljali z rešilcem

Usodno trčenje v nasip

Druga prometna nesreča se je zgodila izven naselja Spodnji Ključarovci v občini Ormož, ko je 56-letni voznik motornega kolesa vozil po lokalni cesti Spodnji Ključarovci-Runeč. V izteku blagega levega ovinka, kjer poteka cesta po klancu navzgor, je zapeljal desno z vozišča in v jarek ob cesti. Nato je trčil v nasip ob cesti, od koder je z vozilom padel na njivo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Policija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Policijski nadzor prometa "Saj ni res" Slovenija Štajerska: Ko tudi policisti ostanejo brez besed

Zasegli pet vozil

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 77 prometnih nesreč, v katerih sta dve osebi umrli, šest nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 85 kršitev javnega reda in miru ter 71 kaznivih dejanj.

Prekoračitev hitrosti Trije mrtvi Avto Prazne ceste priložnost za tveganje in naslove v črnih kronikah isti 60-krat posredovali na javnih krajih in 25-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli pet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 32 tatvin, 16 poškodovanj tuje stvari, 11 vlomov, pet groženj, tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, ter po dve povzročitvi telesne poškodbe in nasilji v družini.
Komentarjev 3
  • supreme 09:57 23.april 2020.

    Kk si lohk na AC pešec????

  • kritikus 09:23 23.april 2020.

    zjutraj pa že toliko nesreč in nasilja,pa to ni res,a res ne more bit noben doma,brezdušni brezdomci.........................katastrofa,ddelo samo za policijo

  • tine31 09:20 23.april 2020.

    Prva samomor