Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Petletnik ustrelil sestrico

ameriška policija Shutterstock
Darilo, ki ga je dobil petletnik, je bilo usodno za njegovo dveletno sestrico.

V ZDA je petletni deček, ki se je igral s svojo puško, po nesreči ustrelil in ubil dveletno sestrico, so sporočile oblasti. Tragedija se je zgodila v torek v okrožju Cumberland v zvezni državi Kentucky.

Lokalni mrliški oglednik Gary White je povedal, da je mati pospravljala v hiši, nato pa je stopila ven na verando. "Dejala je, da ni minilo več kot tri minute in da je dejansko slišala strel. Pohitela je nazaj noter in našla deklico," je dejal.

Puško kalibra 0,22 je deček lani dobil za darilo, shranjena pa je bila v kotu sobe. Starša nista vedela, da je bila nabita.

"To je bila majhna puška za otroke ... Deček je bil vajen streljati z njo," je še povedal mrliški oglednik.

Komentarjev 6
  • Oxxo 21:53 01.maj 2013.

    Žalostna in pretresljiva zgiodba!Ni pa presenečenje.MADE IN USA.

  • allstarr111 20:44 01.maj 2013.

    Zakaj ga je tolk ? Zato ker tisti ki jim gre slabo nimajo druge možnosti, kot kriminal. ampak to je druga zgodba.Glede dolge kulture orožja, če ne bi bilo 2 amandmaja bi ti danes ne obstajal enako kot ...prikaži več jaz, tudi slovenije ne bi bilo. To pa zato ker Japonci niso upali it direktno v USA ker so vedeli da je tam več orožja po domovih kot ga ima cela Japonska vojska skupaj, če tega orožja nebi bilo, bi Japonci šli v USA in v Evropi ne bi bilo zaveznikov ki bo pomagali oz. osvobodili evropo, to jim je treba priznat, in v 20 letih celo dvakrat so prišli na pomoč. Brez USA se nebi končala ne prva ne druga ww.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 20:23 01.maj 2013.

    Zakaj pa je toliko kriminala? Zaradi dolge kulture orozja, nasilja in velikih socialnih neenakosti. Eto.