Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Pijan v nasprotno smer

Vožnja v napačno smer Dars
Novomeški policisti so v petek nekaj pred 21. uro prejeli več klicev udeležencev v prometu, ki so opozarjali na nevarnega voznika.

Na avtocesti pri Trebnjem je voznik osebnega avtomobila vozil v nasprotni smeri, vijugal po voziču in ogrožal ostale udeležence v prometu. “Deset voznikov je policistom povedalo, da so se v zadnjem hipu uspeli izogniti trčenju,” pri tem pove Alenka Drenik z novomeške uprave.

Operativno komunikacijski center PU Novo mesto je z opisom vozilatakoj seznanil vse policiste na terenu. Ti so 46-letnega voznika izsledili in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 0,70 miligramov alkohola. “46-letnega osumljenca bodo policisti ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu,” še pove Drenikova. 

Komentarjev 7
  • Avatar olor
    olor 08:52 26.januar 2016.

    Škoda, da komentarje ne berejo parlamentarci, a znajo sploh brati?

  • malonaokoli 08:04 26.januar 2016.

    doživljenska prepoved vožnje vseh motoriziranih vozil...samo še kolo naj vozi.

  • Presvetli 18:41 25.januar 2016.

    Ni več!Če ga boš v psihiatrično zaprl nebo hitro znaj in tdi preko odvetnikv se nemore zmazat!Če ga bo pa vtakno v zapor pa e bo non stop pritoževal dokler ga nebodo predčastno odpustili zaradi lepega vedenja!