Slovenija > Črna kronika
812 ogledov

Pijana in brez veljavne vozniške

policija Saša Despot
Štirje vozniki so včeraj na območju PU Novo mesto ostali brez svojih vozil.

Policisti Policijske uprave (PU) Novo mesto so v ponedeljek zasegli vozila štirim voznikom, ki niso imeli veljavnega vozniškega dovoljenja. Dva med njimi sta bila pod vplivom alkohola, so sporočili z novomeške policijske uprave.

V Stranski vasi pri Semiču so črnomaljski policisti ustavili 31-letno voznico, ki ni imela veljavnega vozniškega dovoljenja, med vožnjo ni bila pripeta z varnostnim pasom, pa tudi otrok v avtu ni bil ustrezno zavarovan. Avtomobil, na katerem ni bilo registrskih tablic, je bil neregistriran in nezavarovan.

V okolici Trebnjega so ustavili 62-letnega voznika kmetijskega traktorja brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,89 miligrama alkohola. Traktor pa je bil neregistriran in nezavarovan.

Osemnajstletni voznik osebnega avtomobila, ki so ga ustavili v okolici Krškega, sploh še ni opravljal vozniškega izpita. Mladoletni voznik mopeda brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ki so ga ustavili v Trebnjem, pa je bil pod vplivom alkohola.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • ode 20:19 01.avgust 2017.

    Samo na območju Novega mesta je 632 takih voznikov, pa so ujeli samo štiri?

  • Avatar Leon
    Leon 11:59 01.avgust 2017.

    Toliko o preventivi AVP in ostalih državnih agencijah in organih zadolženih za vzgojo v prometu !

  • k0libri 11:56 01.avgust 2017.

    Neka romka je očitno imela cigansko veselico.