Slovenija > Črna kronika
145 ogledov

Pismo mamice, ki jo je ubil partner

Pismo mamice Facebook
Na Facebooku se širi pismo, ki ga je 33-letna mamica dveh fantkov poslala zavodu Zadnje upanje. Pomagali so ji plačati položnice. Policisti pojasnili podrobnosti umora.

V nedeljo, nekaj pred 4. uro zjutraj, je 46-letni Velenjčan s svojim osebnim vozilom na parkirni prostor pred vhod dežurne ambulante Zdravstvenega doma v Velenju pripeljal mrtvo 33-letno partnerko. Dežurnemu zdravniku je povedal, da jo je ubil. Dežurna ekipa je poskušala 33-letnico oživljati, vendar je bilo prepozno.

Izvenzakonska partnerja sta bila na koncertu Velenju, kjer sta se sprla, fizični obračun pa se je zgodil, ko sta se peš odpravila domov, so pojasnili na novinarski konferenci celjske policijske uprave in dodali, da je osumljenec s partnerico obračunal na Prešernovi cesti v Velenju, v neposredni bližini vrtca Najdihojca. 

Kot je pojasnil vodja oddelka za splošno kriminaliteto v sektorju kriminalistične policije PU Celje Milan Vogrinec, je osumljenec žrtev večkrat udaril v glavo, nato pa jo je zadavil: "Po dejanju jo je pustil na kraju in odšel po vozilo, s katerim jo je odpeljal do  zdravstvenega doma. Pred tem je na družbenem omrežju še objavil zapis," so sporočili s policije.

Grozi mu petnajst let zapora

Moškemu  so policisti odvzeli prostost, jutri ga bodo s kazensko ovadbo, zaradi suma storitve kaznivega umor privedli k preiskovalnemu sodniku. Za storjeno dejanje mu grozi najmanj petnajst let zaporne kazni, so še sporočili celjski policisti in dodali, da so osumljenega obravnavali že v preteklosti, bil je pravnomočno obsojen na kazniva dejanja. 

Mamica pisala pismo

To je pismo, ki ga je zavodu Zadnje upanje poslala 33-letna mamica dveh fantkov, ki ji je 46-letni partner v noči na nedeljo vzel življenje.

"Z veliko bolečino v srcu sporočamo žalostno vest, da je mamica, ki smo ji pomagali, za vedno zaprla svoje utrujene oči. Še sedaj ne dojemamo," so pri objavi pisma zapisali v omenjenem zavodu in dodali, da si niti ne predstavljajo, kakšno bolečino doživljajo otroci.

"Ob koncu naše akcije nam je poslala to pismo, bila je presrečna, da smo ji pomagali. Z vašo pomočjo, dobri ljudje, je dobila nov zagon do življenja, upanje, vero...," so še na svojem Facebook profilu zapisali v zavodu Zadnje upanje.

V času, ko so zbirali pomoč za nesrečno 33-letno mamico, je bil njen partner v zaporu, a so ga kmalu zatem izpustili. "Močno upamo, da bo za otroke lepo poskrbljeno, v kolikor bodo potrebovali kakršno koli pomoč, vam sporočimo," še piše na profilu zavoda Zadnje upanje.

Komentarjev 6
  • Avatar Leon
    Leon 13:47 29.december 2015.

    Ali si že končal ? Kaj si pa ti naredil v tej smeri?

  • Avatar Leon
    Leon 13:46 29.december 2015.

    Krivci za smrt mlade osebe so CSD in policija ! Ob prijavah se nihče ni zganil ,pa tudi tisti varni dom ni opravil svojega poslanstva . Vsi samo nakladajo in pametujejo kaj bi ,če bi, prej pa nikogar ni ,ki ...prikaži več bi takšni osebi pomagal . To je usrana država politični parazitov .

  • Skippy 00:10 29.december 2015.

    Pa v tej državi ste vsi strokovnjaki za vse - enkrat ste zdravniki, potem gradbeniki, potem strokovnjaki za kaznovanje itd.