Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Podrla drevo in trčila v vozilo

Prometna nesreča Borut Cvetko mediaspeed.net
V Mariboru, na križišču Maistrove ulice ter Ulice heroja Staneta, se je okoli pol devete ure zjutraj zgodila prometna nesreča. Udeležena so bila tri vozila, dva voznika sta se poškodovala.

Nekaj po pol deveti uri zjutraj se je v Mariboru na križišču Maistrove in Ulice heroja Staneta v Mariboru zgodila prometna nesreča.

Prometna nesreča | Avtor: Borut Cvetko mediaspeed.net Borut Cvetko mediaspeed.net
Kot so opazili kolegi pri agenciji Mediaspeed, ki so nesrečo tudi ujeli v fotografski objektiv, je voznica rumenega vozila Opel Tigra vozila po Maistrovi ulici, po prednostni cesti, v smeri proti mariborski železniški postaji. S stranske ceste na glavno naj bi se nato želel vključiti voznik sivega avtomobila znamke Fiat Punto, pri čemer ji je odvzel prednost. Voznico je zaneslo na parkirišče ob cesti, trčila je v parkirano vozilo, pred tem pa podrla še drevo.

Reševalci so oba voznika prepeljali v UKC Maribor. Posredovali so tudi gasilci JZZPR Maribor, ki so zavarovali kraj nesreče, na vozilih so odklopili akumulatorje, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanih in počistili razlite motorne tekočine.

Komentarjev 1
  • Gigiiinjo 22:30 30.marec 2016.

    to cesto bi mogli že zapreti enkrat ali pa vsaj uvesti enojen vozni pas. žal, tako je ker ni druge alternative. dejastvo pa je da je ta ulica od začetka do konca preozka za dva pasa.