Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Pogrešane osebe niso našli

Policija ni smela izdati osebnih podatkov pogrešane osebe.
1/7
Žurnal24 main
V okolici nakupovalnega centra na Viču v Ljubljani je potekala iskalna akcija pogrešane osebe. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za starejšega moškega.

Zjutraj se je pričela akcija pogrešane osebe na območju nakupovalnega centra na Viču v Ljubljani. Aktivirani so bili vodniki z reševalnimi psi za iskanje pogrešanih oseb. Tiskovni predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek je za Žurnal24 potrdil, da iskalna akcija pogrešane osebe poteka že od sedme ure zjutraj. Hkrati pa je pojasnil, da nima dovoljenja družine, da bi izdal osebne podatke pogrešane osebe.

Po naših infomacijah naj bi šlo za starejšega moškega, starega okrog 85 let, ki se je vračal iz nakupovalnega centra. Reševalci s psi so pregledali širše območje nakupovalnega centra, a pogrešane osebe niso našli. Tako obstaja možnost, da se je pogrešani odpeljal z enim od avtobusov ljubljanskega potniškega prometa v neznano smer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.