Slovenija > Črna kronika
59 ogledov

Pogrešani mama in petletna hči

Maša in Tara Peček Facebook
Medtem ko so bili pri nas velikega zanimanja javnosti deležni primeri pogrešanih najstnikov, na Hrvaškem od srede odmeva primer izginotja 27-letne Maše Peček in njene 5-letne hčerke.

"Kot da bi se vdrla v zemljo,” je za hrvaški Jutarnji list povedala mama izginule Maše Peček. Izginotje hčerke in vnukinje je prijavila policiji, tudi sama je sprožila iskalno akcijo med hčerkinimi prijatelji in znanci. Mlade mame in njene hčerke ni videl nihče.

“V sredo mi je povedala, da pelje hčerko v vrtec, kot je to počela vsak dan. Ko sem popoldne prišla domov, ju ni bilo,” pripoveduje mama. S hčerko je poskušala navezati stike preko mobilnega telefona, a je njena številka nedosegljiva. Izginulo zaman skuša priklicati tudi njen mož, ki je kot voznik tovornjaka zaposlen v Italiji.

Mama in babica pogrešanih je za Jutarnji list povedala še, da je bilo pred sredo vse običajno, “kot v vsakem domu”; včasih da se je s hčerko sporekla, da se kot mama ne sme več toliko zabavati s prijatelji, sicer pa naj ji ne bi ničesar primanjkovalo, tudi za hčerko naj bi zgledno skrbela.

Policijska preiskava je v teku.

"Ne vemo, kje so"

Tudi v Sloveniji se policija še vedno ukvarja z vprašanji skrivnostnih izginotij, med katerimi največ skrbi zbujata dva primera, in sicer izginotje Domna Simoniča v Mariboru in Klemna Jakliča v Ljubljani.

V zadnjih dneh je policija podala še nekaj objav pogrešanih, med katerimi se se vsi vrnili domov razen 51-letna Jožica Babič, ki se je podala na službeno pot v Švico, od koder se ni vrnila, na območju PU Koper pa pogrešajo 27-letno Pirančanko Mihaelo Somek.

Opisi pogrešanih:

Preberite tudi: 

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 14:08 25.marec 2016.

    Pride jim pozno pa zato grozno.

  • OF 11:37 25.marec 2016.

    Žurnalovci vprašajte strička googla, kaj se je zgodilo z mamo in hčerko s Hrvaške, naj namignem, da se je srečno končalo.