Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Polaganje računov se je končalo s smrtjo

V Mariboru je v petek zvečer prišlo do fizičnega obračuna treh moških. Pri tem je bil eden zaboden, zaradi posledic ran pa je danes zjutraj umrl.

Kot je za zurnal24.si pojasnil Franc Virtič, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor, sta okoli 20. ure do 55-letnega moškega, ki je prebival v baraki ob Šarhovi ulici, prišla njegova znanca, stara 51 in 45 let.

Policisti, ki so preiskovali dogodek, so ugotovili, da je starejši vstopil v barako, tam pa ga je 55-letnik z nožem zabodel v spodnji del trebuha. Poškodovani je bil zaradi poškodb odpeljan v mariborsko bolnišnico, kjer je okoli šeste ure zjutraj umrl.

Policisti še preiskujejo, kaj natančno se je v baraki dogajalo, ugotovili pa so, da je bila trojica med seboj sprta. Osumljenca za umor so pridržali in ga bodo izročili preiskovalnemu sodniku mariborskega sodišča, več podrobnosti o dogodku pa bodo sporočili na ponedeljkovi tiskovni konferenci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.