Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Policija išče dva voznika

Nesreča kolesarja Shutterstock
Poškodovana pešec in kolesar, voznika s kraja nesreče pobegnila.

V petek okoli 15. ure se je v kleti garažne hiše nakupovalnega centra Europark v Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila karavanske izvedbe srebrne barve in pešec, ki se je v nesreči lažje poškodoval.

Voznik avtomobila je s kraja nesreče pobegnil, prav tako voznik avtomobila, udeleženega v nesreči, ki se je zgodila istega dne okoli 19.30 na Šentiljski cesti 3 v Mariboru. V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila temnejše barve in voznica kolesa, ki je padla po pločniku in se telesno poškodovala. 

Policisti pozivajo priče obeh prometnih nesreč in oba voznika osebnih avtomobilov, naj se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasijo na Postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti 117 ali pokličejo na telefonsko številko 02/450 20 30 ali 113.

Komentarjev 1
  • fazko 09:16 23.julij 2013.

    Bog ve kaj se dogaja v glavi voznka ki pobebegne s kraja nesreče. Ravno tako je imela hči primer v celju voznica z bmw jo je zbila na prehodu za pešce in odpeljala ne glede na to da bi ...prikaži veči lahko bila huje poškodovana edino voznik awdija je počakal in vprašal če je vredo z njo.Hči je stara 17 let .Če si kriv si kriv ni druge na prehodu za pešce pa ni pardona .