Slovenija > Črna kronika
1603 ogledov

Policija išče voznika, ki je trčil v peško

Prehod za pešce Profimedia
Neznani voznik je trčil v 17-letno peško.

Včeraj je na Policijsko postajo Slovenj Gradec prišla 17-letna peška in povedala, da je bila v torek, 10. decembra 2019, okoli 7. ure udeležena v prometni nesreči v križišču Celjske ceste in Iršičeve ulice v Slovenj Gradcu.

"Vanjo je trčil voznik neznanega vozila rdeče barve, ki je pri zeleni luči vkrižišču zavijal v levo, zeleno luč na semaforju je imela tudi  peška, ki je prečkala vozišče," razlaga Milena Tribulin s PU Celje. "Peška v trčenju ni padla in je odšla s kraja tako, da voznik ni vedel, da se je poškodovala. Mladoletna peška je včeraj poiskala zdravniško pomoč, kjer so ugotovili, da se je v trčenju lažje poškodovala."

Policija prosi udeleženega neznanega voznika in morebitne očividce, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00  ali na telefonsko številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.