Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Policija morilca še išče

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Policija še vedno išče 41-letnega moškega, ki naj bi na prvi dan novega leta v Gorišnici zadušil 48-letnega moškega in poskušal umoriti 24-letno žensko.

Umor se je zgodil v nedeljo okoli 11.30 v stanovanjski hiši v Gorišnici. Policisti so na kraju ugotovili, da naj bi 41-letni moški v dopoldanskem času v stanovanjski hiši v Gorišnici zadušil 48-letnega moškega in poskušal umoriti tudi 24-letno žensko.

Osumljeni je nato pobegnil neznano kam. Policisti in kriminalisti opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja, zbirajo obvestila in intenzivno iščejo osumljenca.

Vzrok za nasilno dejanja naj bi bilo sicer ljubosumje – 41-letnik naj bi svojo 24-letno partnerko zalotil v intimnem razmerju z 48-letnim sosedom, zato je prišlo do prepira in nato do napada. Partnerka, s katero imata otroka, ki ga v času dejanja ni bilo doma, se je uspela rešiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.