Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Policija prosi za pomoč

Pešec Shutterstock
V Mariboru je sinoči prišlo do prometne nesreče,v kateri je voznik trčil v pešca in pobegnil. Policija išče očividce.

Na Dvoršakovi ulici v Mariboru je snoči zvečer prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena neznani voznik rdečega osebnega avtomobila in pešec. Voznik je s kraja nesreče pobegnil, pešec pa je poškodovan. Policisti PU Maribor zaradi razjasnitve okoliščin nesreče morebitne priče prosi za informacije.

Neznani voznik osebnega avtomobila je v petek vozil iz smeri Trga revolucije proti ulici Moša Pijade. Ko je pripeljal do prehoda za pešce, je z voznikove desne strani prehod prečkal pešec. Voznik je zaradi neupoštevanja pravil prednosti na prehodu za pešce oplazil pešca in ga pri tem lahko telesno poškodoval. Po nesreči je voznik nadaljeval z vožnjo.

Zaradi razjasnitev okoliščin te prometne nesreče policija naproša morebitne očividce, da pokličejo na interventno številko policije 113, ali na telefonsko številko Postaje prometne policije Maribor 02 450 20 30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.