Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Policija prosi za pomoč

letalska nesreča Anže Petkovšek
Policija naproša vse očividce nesreče v Ivančni Gorici za pomoč. Danes tudi nesreča vozila, ki je zapeljalo v gozd.

Policisti prosijo za pomoč in za morebitne informacije o prometni nesreči v Ivančni Gorici. Včeraj ob 16.40  se  je  na  parkirišču  naslova Ploščad OF 3 pred trgovskim centrom v Ivančni Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri so povozili peško.

Peško je zbil neznani voznik osebnega avtomobila Hyundai Lantra, ki je sive barve. Peška je bila lažje telesno poškodovana. 

Policija naproša vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, da to sporočijo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana,  Grič št. 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.

Še nesreča v Dravogradu

Danes ob 9.32 pa je v naselju Velka v občini Dravograd, voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste v gozd. Vozilo se je prevračalo in obstalo na kolesih, zagozdeno med drevesi, so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Posredovala sta poklicna gasilca KGZ Ravne na Koroškem in gasilci PGD Radlje ob Dravi, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeni osebi in ju z vrvno tehniko v nosilih odnesli do ceste, kjer so ju prevzeli reševalci Zdravstveno reševalnega centra Koroške. Ena poškodovana oseba je bila prepeljana v UKC Maribor, druga pa v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Preberite še:
Ceste vzele mlado življenje

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.