Slovenija > Črna kronika
632 ogledov

Policija stopila na prste moškemu, ki je vlamljal po Ljubljani

Policijske luči Profimedia
Njegova tarča so bili večinoma poslovni objekti.

Policija je ujela moškega, ki je v roku dveh mesecev vlomil v več objektov. V torek je namreč neznani storilec v Ljubljani vlomil v trgovino in odtujil dlančnik ter pri tem povzročil za okoli 3.000 evrov materialne škode. Policisti so sprožili kriminalistično preiskavo in ugotovili, da je dejanja osumljen 44-letni moški. Policisti so mu odvzeli prostost, pri tem pa so mu zasegli tudi odtujen predmet, ki je bil kasneje vrnjen lastniku.

Nadaljnja preiskava je pokazala, da naj bi osumljenec izvršil še tri dodatna kazniva dejanja tatvin različnih predmetov (kozmetični izdelki, tehnično blago, prenosnik) ter vlomil v trgovino s kozmetični izdelki. Nepridiprav je tatvine izvršil v obdobju zadnjih dveh mesecev, ob tem pa si je nabral 8.000 evrov.

Preiskovalni sodnik mu je odredil pripor, policija pa nadaljuje s preiskavo, saj sumijo, da to niso bila njegova edina kazniva dejanja. Osumljen je namreč, da je izvršil še več podobnih tatvin. Moški je bil sicer v preteklosti že obsojen za istovrstna kazniva dejanja.

dezurni@styria-media.si

Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.