Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Policija storilca še išče

streljanje LJ robi cehic Žurnal24 main
Po četrtkovem streljanju na voznika avtobusa na ljubljanski avtobusni postaji policija storilca še išče. Medtem pa je poškodovani voznik prestal že drugo operacijo.

Kot so za zurnal24.si povedali na ljubljanski policijski upravi, preiskava za storilcem, ki je streljal na 49-letnega voznika avtobusa družbe Alpetour, še poteka. Policija pa poleg glavnega storilca išče še enega moškega, ki naj bi sodeloval pri tem kaznivem dejanju. Ob tem na kratko obnovimo četrtkovo jutranjo dogajanje sredi Ljubljane. Nekaj minut pred pol šesto zjutraj je neznani storilec na avtobusni postaji v Ljubljani streljal v prednji del avtobusa in v ramo zadel 49-letnega voznika avtobusa. Po streljanju je osumljenec skupaj s spremljevalcem pobegnil v smeri Kolodvorske ulice v Ljubljani.

VIDEOPOSNETEK S KRAJA DOGODKA SI OGLEJTE V NASLEDNJI POVEZAVI .

Če ste opazili storilca, pokličite na 113. © Policija

 
Medtem pa so poškodovanega voznika avtobusa prepeljali v ljubljanski klinični center, kjer je moral prestati dve zapleteni operaciji zaradi hude poškodbe rame. "Voznik se relativno dobro počuti. Zdravljenje bo dolgotrajno, upam pa, da bo potekalo normalno, " je za zurnal24.si dejala direktorica Alpetourja Ivanka Gaber Zupančič . Slednja je bila sicer nad dogodkom pretresena, saj česa takega niso pričakovali. "Ko bo znanih več podatkov o dogodku, bomo stanje analizirali in razmišljali o drugih varnostnih ukrepih," je še dejala Zupančičeva.

Policisti pa ob tem vse, ki bi karkoli vedeli o omenjenih storilcih, naprošajo, naj to sporočijo na telefonsko številko 113. Objavili so tudi opis storilcev. Glavni osumljenec je star okoli 25 let, vitke postave, visok okoli 175–180 cm, krajših las, oblečen v jakno temnejše barve ter jopico svetlejše barve in hlače iz jeansa. Njegov spremljevalec pa je kratko pristriženih las, oblečen v temnejšo bundo in temnejše hlače.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.